Home Події У Ружинському районі проведуть фінальний захід міжнародного фестивалю Balzac Fest

У Ружинському районі проведуть фінальний захід міжнародного фестивалю Balzac Fest

153

Завершальна подія міжнародного фестивалю Balzac Fest – Balzac Weekend відбудеться 21 вересня у садибі Ганських у селі Верхівня Ружинського району. Від початку фестивалю вже було проведено понад 30 заходів в 4 українських містах (Київ, Житомир, Бердичів, Верхівня), які колись відвідав Бальзак.

Початок о 12:00.

У святковий день на дорослих та дітей чекатимуть: міжнародна музична програма за участі французьких, польських та українських артистів; художня виставка «Бальзак очима українців»; пісочне шоу; квести; майстер-класи; екскурсійна програма та багато іншого. Спеціально до заходу на території садиби будуть облаштовані дитячий майданчик, тематичні фотозони та фудкорти.

Родзинкою концертної програми стане прем’єра твору французького композитора Жана Аві “Єво, благословенна будь” у виконанні камерного хору Національної Музичної Академії ім. Чайковського “Сonsonance”. На гостей також чекає яскають яскраві виступи польської оперної співачки Луції Чернески та фіналістки шоу «Голос України» Наталії Пічкур (програма  «Paris.Chanson.Accordeon»).

У рамках підготовки до святкування було ініційовано та реалізовано ремонт доріг та встановлення туристичної навігації, щоб гості фестивалю могли безперешкодно дістатися садиби.

Організатор свята: Франко-українська асоціація «Бальзак-Ганська».

Почесні гості фестивалю: посол Франції в Україні Етьєн де Понсен, представники Муніципалітету м. Тур (рідне місто О. де Бальзака), співак Поль Манандіз, композитор Жан Аві, мер м.Бердичів, голова Шевченківської РДА.

Реєстрація для гостей:  https://forms.gle/Nk87kXu3aquEz7CA7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here