Home Події У Малині триває реконструкція районного будинку культури

У Малині триває реконструкція районного будинку культури

209

 Триває активне ведення будівельних робіт у районному будинку культури в м. Малин. Ремонт розпочали з даху будівлі, також займаються утепленням фасаду, далі – підводитимуть комунікації, змінюватимуть систему опалення, реконструюють концертну залу.

Нагадаємо, що Малинський районний будинок культури реконсруюють за кошти ДФРР у співфінансуванні з місцевим бюджетом. Проект реконструкції  розрахований на 2 роки і передбачає утеплення  фасадів, капітальний ремонт  покрівлі із заміною несучих конструкцій, облаштування внутрішнього туалету, проведення водоводу, заміну системи опалення, ремонт концертної зали.

 

«Вже звершуються роботи з утеплення фасаду приміщення. До кінця року плануємо завершити капітальний ремонт покрівлі, який технологічно можна виконувати в холодну пору року. Наразі ремонтні роботи тривають щодня», – розповідає голова Малинської райдержадміністрації Дмитрій Кисельчук.

 

Нагадаємо, що загальна вартість проекту складає – 30 млн грн. Районний будинок культури перебуває в аварійному стані, тому потреба в ремонті нагальна.

 

У районному будинку культури планують створити історико-культурний музей та конференц-зал, змінять внутрішнє оздоблення концертної зали, змонтують нову сцену.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here