Home Події «Сонечко» відтанцює звітний концерт

«Сонечко» відтанцює звітний концерт

282

Творчий благодійний концерт-звіт ансамблю «Сонечко» відбудеться сьогодні на сцені обласного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги. Про це повідомляє сайт адміністрації.

Нагадаємо, що в концертній програмі колективу – хореографічні сюїти, композиції, мініатюри, танці народів світу. Основу виступів складають українські національні танці, танці рідного Полісся, спрямовані на пізнання краси народного мистецтва, збереження національних культур.

Засновником  школи  стала Житомирська  міська рада, творцями  ж школи  хореографічного мистецтва  були  художні керівники ансамблю “Сонечко” народні артисти України Тетяна та Михайло Гузун ( останній – директор школи  з моменту її створення).  Створюючи один з перших на Україні  в системі освіти  позашкільний спеціальний хореографічний  заклад, його засновники ставили за мету  надати  належні умови для розвитку дитячих обдарувань,  а також підготувати учнів  до участі  в  народному ансамблі танцю “Сонечко”, який є головним підрозділом школи , її творчою лабораторією.

Предметом діяльності школи  є всебічний  розвиток обдарованих дітей, формування їх громадянської активності, естетичне виховання молоді. Щоденна кропітка  праця педагогів школи направлена на  розвиток природних позитивних нахилів, здібностей і обдарованості, творчого  мислення, потреби  і вміння  самовдосконалюватися.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here