Home Події Портал для молоді запрацював у Житомирі

Портал для молоді запрацював у Житомирі

261

Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» запровадила і працює над розвитком некомерційного і неполітичного соціального проекту – інформаційного порталу для дітей та молоді www.PortalMolodl.com.ua

Це обласний інформаційний соціальний проект, спрямований на підтримку розвитку громадянського суспільства, підвищення рівня особистісного, інтелектуального та творчого розвитку дітей та молоді.

Основні цілі розвитку інформаційного порталу для дітей та молоді області:

1. Здійснення безкоштовної інформаційної підтримки впровадження у районах та містах Житомирської області соціальних проектів та поглиблення цілеспрямованої співпраці між органами влади на місцях, підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності та видів діяльності та Житомирською обласною молодіжною громадською організацією «ХХІ століття».

2. Розміщення у розділі «Новини Житомирщини» інформаційних матеріалів про соціальні проекти, які впроваджуються чи будуть впроваджені.

3. Розміщення на безкоштовній основі у розділі «Талановита Житомирщина» порталу творчих матеріалів (біографічних довідок, аудіо- та відеофайлів, фотографій, малюнків тощо) талановитих дітей і молоді районів та міст області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here