Home Події Періс Хілтон в Києві не обійдеться без IPod, свічок та цілодобового водія

Періс Хілтон в Києві не обійдеться без IPod, свічок та цілодобового водія

138

Епатажна блондинка Періс Хілтон вже через три дні прилетить до Києва. У неділю, 11 вересня, вона обере першу красуню на конкурсі "Міс Україна 2011". Гонорар Хілтон не розголошується, але за подібні "шоу" вона бере не менше мільйона доларів.

Світська левиця літає по світу під псевдонімами, тільки бізнес-класом і сидячи біля вікна. Разом з Періс до Києва прибуде її свита: менеджер, охоронець, перукар, стиліст і навіть особистий біограф. З аеропорту знаменитість заберуть (і будуть возити по місту) на AUDI представницького класу, обов’язково чорного кольору і з тонованим склом, плюс особистий водій, доступний Періс цілодобово.

Окремий пункт в райдері Хілтон – "начинка" авто. Там повинно бути: DVD, CD, I-Pod Adapter, вода "Фіджі" і бутерброди. Охороняти зірку можуть тільки чоловіки зі зброєю і всі 24 години.

Зупиниться Періс у президентському номері готелю "Інтерконтиненталь". У гримерці Періс повинне бути ліжко, дзеркало в повний зріст, свічки, квіти, тостер, їжа і напої, природно, мобільний та інтернет-зв’язок, а ще – грати приємна музика.

Але особливу увагу приділяє знаменитість їжі. Тільки сендвічів повинно бути десять видів. На сніданок Хілтон воліє омлет з цибулею і томатами. На обід – пасту, курку, стейк або легку білу рибу, наприклад, тунця, а також свіжі фрукти (банани, полуниці, кавун, вишні) та овочі (морква, помідори, злегка обсмажені в олії). З напоїв: кава в зернах, чай листовий, м’ятний, латте (як холодний, так і гарячий), нежирне молоко, апельсиновий фреш і постійно – кока-колу. На десерт у Періс – молочний шоколад, рогалики, суничне желе, арахісове масло і мед.


За бажанням 30-річної Періс у її номері повинна бути кімната для некурящих, подвійне ліжко, джакузі, свічки із запахом лаванди і ванілі, міжнародні журнали про зірок, плітках і моду, квіти, DVD, CD, IPod-адаптер, інтернет, багато живих кольорів і переносний вентилятор.
Від номера повинно бути багато ключів і він не повинен знаходитися поряд з ліфтом. Апартаменти світської левиці площею 378 кв. м коштують 14 тисяч євро на добу. Там є дві спальні, їдальня і кухня (з срібними приборами), вітальня, велика мармурова ванна (крім стандартного набору для лазні ще й ваги), особистий кабінет і навіть кімната для охорони.

А плюс до цього Періс отримає особистого дворецького, безкоштовний доступ до бару, готельний ліфт і вид з вікна на Михайлівську площу і собор.

У шанувальників американської принцеси, як сама себе називає Періс, є шанс побачити її вживу в Києві. Перший пункт – аеропорт "Бориспіль" (субота, вечір). Далі вона слідує в готель "Інтерконтиненталь". У неділю вдень у планах Хілтон невелика екскурсія по маршруту: Києво-Печерська Лавра, набережна.

О 19.00 вона пройде по червоній доріжці перед Палацом "Україна". А після конкурсу Періс поїде на закриту вечірку в Crystal Hall, де навіть збирається заспівати пару пісень.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here