Home Події ”Олевська республіка”: виступ Олега Скрипки та ”Тінь Сонця”, перегляд фільмів про АТО

\”Олевська республіка\”: виступ Олега Скрипки та \”Тінь Сонця\”, перегляд фільмів про АТО

142

 Фестиваль "Олевська республіка" знову готується вразити. Цього разу ми розширюємо свою географію – запрошуємо не лише до Олевська, а й на "Хутір Радоробель", де пройдуть основні заходи.


Не перший рік поспіль присвячуємо фестиваль перемозі Тараса Бульби-Боровця, отамана повстанських загонів "Поліської Січі". Під його командуванням 21 серпня 1941-го року повстанці визволили містечко Олевськ від більшовиків. Територія його району на понад два місяці стала плацдармом розгортання самостійницького руху опору на Поліссі.

"Олевська республіка" традиційно насичує свою програму заходами, які не дозволять нудьгувати. На велику музичну сцену в урочищі "Хутір Радоробель" вийдуть "Тінь Сонця", "Хорея Козацька", "PoliКарп", "КораЛЛі" та інші виконавці. Першого дня на фестиваль прибуде супер-гість Олег Скрипка, який зіграє запальні діджейські сети.

Також протягом фестивальних днів: виступи кобзарів та лірників, покази фільмів "Добровольці Божої чоти" режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія та "Кіборги. Герої не вмирають" Ахтема Саїталбаєва, виставка майстрів українського декоративно-прикладного мистецтва, продаж національно-патріотичної літератури, експозиція сучасної військової техніки та стрілецького озброєння 30-ї окремої Новоград-Волинської Рівненської механізованої бригади.

14-16 вересня 2018 року, місто Олевськ та урочище "Хутір Радоробель" у селі Хмелівка на Житомирщині.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here