Home Події Олег Винник – всеосяжність таланту

Олег Винник – всеосяжність таланту

595

Персональний розвиток та інтеграція у шоу-біз

Український шоу-бізнес продукує необмежену кількість видатних артистів, котрі успішно популяризують українську культуру. Показова слава аргументована великою кількість емігрантів, які проживають як в СНД-регіоні, так і за теренами: Німеччина, Португалія, Канада, США, Польща.

Олег Винник, займаючи одну із передових позицій на українському телебаченні, щоденно з’являється на національних каналах країни. Будь-яка розглянута телепрограма на сьогодні буде містити анонси, які так чи інакше стосуватимуться Винника.

Олег Винник походить з родини селян, котрі с дитинства плекали в сині любов до музики. Перші публічні виступи Олега почались в далекому 1977 році, коли юний артист вийшов на сцену Черкаської Спілки Сліпих.

Із закінченням училища культури, що у місті Канів, Винник здобув неабиякий досвід, виступаючи з хором у Німеччині. Тоді ж вперше Олег надихнувся афішею до мюзиклу «Привид опери», зрозумівши своє справжнє призначення.

Згодом працює гувернером у заможній німецькій сім’ї, паралельно розвиваючи здібності соліста. Інтегруючись у німецьке культурне життя, протягом десяти років бере участь у десятках мюзиклів:

«Kiss me, Kate» – виконує одну із головних ролей;

«Der Glöckner von Notre-Dame» – працює за контрактом;

«Titanic», «Les Miserables» та інші.

У 2011 році в житті артиста відбуваються кардинальні зміни, що приводять його до ключового рішення – повернутись до України. З того ж року Олег Винник здійснює перспективні гастролі по Україні, виступаючи у Києві, Миколаєві. Згодом проводить декілька сольних концертів у Москві.

З 2011 до 2020 року виступає на національних каналах, тематичних концертах. Стає гостем ток-шоу X-фактор, де здобуває декілька нагород.

Буремне сьогодення

Незрівнянна популярність Олега Винника спостерігається в Україні, Росії, Білорусі та Західній Європі. Артист виконує власні хіти українською мовою, популяризуючи національні надбання. Винник є суддею відомого національного шоу «Маска», не тільки здійснює свої професійні обов’язки, але й мав змогу спочатку приймати у ньому участь.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here