Home Події Обкладинку для нового альбому гурту ”Відчуття.Тиші” розробив житомирянин

Обкладинку для нового альбому гурту \”Відчуття.Тиші\” розробив житомирянин

281

Рок-гурт "Відчуття.Тиші" оголосив про вихід нового альбому – "Злочин". Попередня презентація відбулася ще минулого місяця в соціальних мережах, де всі прихильники творчості запорізької інді-команди мали змогу ознайомитися з новим матеріалом, пише myradio.ua.

Запис альбому було здійснено на запорізькій студії «Formanta» талановитим звукорежисером і другом гурту Сергієм Шматовим, який свого часу здійснював запис дебютного альбому команди. «Ми пройшли грандіозний шлях, Серж дуже тонко відчуває настроєві відтінки, іноді він розуміє нас навіть краще, ніж ми самі себе, – каже лідер гурту Євген Довгий.. – Він має шосте чуття щодо того, як все має бути в ідеалі, тому його участь в «доведенні», здавалося б, вже повністю готових речей, є насправді неоціненною».

Оформлення для нового релізу – за визначенням Довгого, «сю істеричну пляму Роршаха» – розробив Володимир Білик, житомирський поет, графік, музикант і перекладач. «З Біликом я познайомився коли ми записали пісню «Зомбі» і шукали ді-джеїв для створення яскравих міксів до синґлу», – розповів фронтмен Відчуття.Тиші. «На той момент я ще не знав, що він – художник від усіх видів мистецтва, включаючи музику. І коли він скинув свій варіант міксу, ми, м’яко кажучи, прозріли – це було абсолютно несхоже не тільки на оригінал, але й на будь-що інше», – згадує він. «Своє суперечливе, але дуже сильне бачення він вклав і в оформлення «Злочину»: завдяки цій гострій і емоційній обкладинці у внутрішнього злочину з’явилося справжнє обличчя», – додає лідер гурту.

В альбомі «Злочин» музиканти продовжують знайомити слухачів зі змінами у звучанні, що були заявлені в минулорічному синґлі – музика гурту, незмінно емоційна і багатошарова, стає дедалі поліфонічнішою, велику роль в чому відіграє відведення більшого простору для партій електричного органу. Також слухачі можуть помітити, що з пісень повністю зник скрім – фірмовий прийом фронтмена, – і навіть в відносно старій композиції – «Злочині», – де він явно був запланований, натомість використовується висока енергійна начитка. В альбомі заготовано ще багато сюрпризів, говорять учасники гурту, також він, у свою чергу, трохи наближує уважного слухача до стилістики майбутнього повноформатника, створення пісень до якого наразі активно триває.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here