Home Події Обласний ярмарок меду в Житомирі: дегустація, фотозони та святковий концерт

Обласний ярмарок меду в Житомирі: дегустація, фотозони та святковий концерт

156

 Уже цієї п’ятниці у Житомирі відбудеться обласний ярмарок меду. Усі, хто любить, виробляє та споживає мед, зберуться разом для дегустації різних сортів. Під час ярмарку можна буде придбати різноманітну продукцію бджільництва.


Обласний ярмарок меду проходитиме 9 серпня з 10.00 до 19.00. Про це повідомляє департамент агропромислового розвитку та економічної політики ОДА.

Гості свята зможуть продегустувати різні сорти меду, спробувати питний мед. Також у рамках ярмарку заплановано проведення поліської чайної церемонії. Тематична фотозона з бджілками дозволить вам зробити яскраві фото та зберегти спогади про найсолодший ярмарок на Житомирщині.

О 12.00 відбудеться офіційне відкриття ярмарку та святковий концерт з розіграшем призів, організований управлінням культури та туризму ОДА.

Під час ярмарку можна буде скуштувати та придбати різноманітну продукцію бджільництва: від медових смаколиків до корисних косметичних товарів.

Пасічники області представлять у широкому асортименті свіжозібраний мед  різних медоносів, прополіс, квітковий пилок, забрус, віск, маточне молочко та інше.

Де? – вул. Михайлівська, м. Житомир.

Коли? – 9 серпня, з 10:00 до 19:00 год.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here