Home Події Найбільш ”прибутковими” акторами визнані зірки ”Сутінків”

Найбільш \”прибутковими\” акторами визнані зірки \”Сутінків\”

111
Журнал "Форбс" опублікував рейтинг найбільш "вигідних" акторів.
 
Цього року рейтинг очолила зірка "Сутінкової саги" Крістен Стюарт. Експерти "Форбс" підрахували, що кожен долар, витрачений на Крістен, приносить близько 55 доларів прибутку.
 
На другому місці опинилася Енн Хетеуей, зірка фільмів "Аліса в країні чудес" і "Кохання та інші ліки", яка нещодавно оголосила про свої заручини. З кожного долара, вкладеного в цю актрису, студії отримують близько 45. Трійку лідерів замикає Роберт Паттінсон, партнер Крістен по "Сутінковій сазі" і за сумісництвом її бойфренд. Гонорар Роба повертається до студії в 39-кратному розмірі.
 
Четверте місце в рейтингу зайняв Деніел Редкліфф, виконавець ролі Гаррі Поттера в мегауспішній франшизі за мотивами книг Джоан Роулінг (1:34), п’яте (1:29) – актор "Трансформерів" Шайа ЛаБаф.
 
На шостому місці опинився Роберт Дауні-молодший. Неважко здогадатися, що він вибився в лідери з результатом 1:18 завдяки франшизі "Залізна людина". Сьому позицію (1:15,83) зайняв Метт Деймон, восьму (1:15,17) – Кейт Бланшетт, дев’яту – володарка двох "Оскарів" Меріл Стріп.
 
Джонні Депп, який виконав головну роль в "Піратах Карибського моря", опинився на 10 місці з результатом 1:12
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here