Home Події Наталія Чісліна очолить КЗ ”Палац культури” у Житомирі

Наталія Чісліна очолить КЗ \”Палац культури\” у Житомирі

232

 Вчора, 10 грудня, відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора КЗ “Палац культури” Житомирської міcької ради. Рішенням комісії міському голові рекомендовано заключити контракт терміном на один рік з Наталією Анатолієвною Чісліною, призначивши її на посаду директора КЗ “Палац культури” Житомирської міcької ради.  

У Перспективному плані розвитку КЗ “Палац культури” Житомирської міcької ради конкурсантка зазначила, що перший рік роботи на посаді керівника закладу слід акцентувати увагу на зміні методів управління, зокрема, залучення громадськості до процесів управління та контролю. На думку Наталії Чісліної, «все залежить від ініціативності, творчого підходу до вирішення проблем».

Довідково: Наталія Анатоліївна Чісліна, 1981 року народження, має дві вищі освіти: Житомирський державний університет імені Івана Франка – філологічний факультет (2003 р.), Київський міжнародний інститут економіки і менеджменту – маркетинг і управління рекламною діяльністю (2008 р.).

Трудова діяльність Наталії Анатоліївни пов’язана із педагогікою, підприємництвом, активною громадською діяльністю.

Педагогічну діяльність розпочала у 2001 році, працюючи вихователем в оздоровчому таборі «Сокіл». З 2017 року працює в КСРУ «Житомирське вище професійне училище-інтернат» (заступник директора з навчально-виховної роботи, соціальний педагог).

Підприємницька діяльність, пов’язана із роботою на посадах комерційного директора у ТОВ «Грінко-Житомир», економіста ТОВ «Люкс-Дизайн».

Громадську діяльність розпочала із членства у ГО «Товариство Олени Теліги», пізніше – керівник відділу самоорганізації населення БФ «Народна поміч», керівник ГО «Наживо».

Наталія Чісліна активно займається творчою діяльністю ще з часів участі в аматорському студентському театрі при ЖДУ імені І.Франка. Під час роботи у Житомирському вищому професійному училищі-інтернаті створила соціально-інтерактивний форум-театр «Без масок». Є автором двох друкованих збірок – «Намалюю сонце для тебе» (2014 р.) та «Віршами я сміюсь і плачу» (2016 р.).

Наталія  Анатоліївна Чісліна займається спортом, бере участь у спортивних змаганнях та  активно пропагує здоровий спосіб життя.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here