Home Події На MTV VMA Lady GaGa шокувала публіку чоловічим образом з самокруткою

На MTV VMA Lady GaGa шокувала публіку чоловічим образом з самокруткою

107

Епатажна шоу-діва Lady GaGa вчергове шокувала публіку на відкритті церемонії Video Music Awards, цього разу з’явившись в чоловічому образі.

Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта вийшла на сцену в образі гарячого брюнета в чорних офісних брюках і білій "домашній" чоловічий майці, покурюючи самокрутку і випускаючи клуби диму.

Невпізнанна "зірка" піднесла аудиторії досить гумористичний монолог, "пройшовшись" з приводу іміджу платинової блондинки, яка пересувається на гігантських підборах.

До слова, публіка, дійсно, вперше побачила співачку без каблуків і платинових перук. Зал вибухнув оплесками лише коли "Сер Гага" сів за фортепіано і заспівав – тоді "незнайомця" впізнали всі.

Lady GaGa в новому іміджі "об’їжджала" верхи піаніно, розпивала, обливаючись, пиво і досить природно зображала п’яне спотикання невдачливого нью-йоркського тапера.

Так королева шоу-бізнесу і найвпливовіша знаменитість, за версією журналу Forbes, представила сингл "You and I".

Lady GaGa також досить передбачувано отримала нагороду MTV за краще жіноче відео року зі своїм кліпом "Born this way", що став соціальним гімном сексуальних меншин.

Сингл і однойменний альбом вийшли в травні нинішнього року, відразу прорвавшись в топ-хіти багатьох країн світу, включаючи Billboard Hot 100.

Торік вона зривала лаври з кліпом Bad romance, а сенсацією церемонії були її неймовірні "королівські" вбрання від Олександра Макквіна, включаючи знамените "м’ясну сукню".

Нагадаємо, найголовніша нагорода цього шоу – в номінації "Відео року" – вручена Кеті Перрі за композицію "Fireworks".


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here