Home Події До 10 липня можна подати кандидатів на здобуття премії імені Лесі Українки

До 10 липня можна подати кандидатів на здобуття премії імені Лесі Українки

289

Кожного року на Житомирщині напередодні Міжнародного літературно-мистецького свята «Лесині джерела» присуджується Обласна літературно-мистецька премія імені Лесі Українки.

Цьогоріч прийом документів для участі в конкурсі триває до 10 липня.

Премія присуджується у 4-х номінаціях:

– література;

– образотворче мистецтво;

– музична культура та виконавська майстерність;

– дослідження і пропаганда творчої спадщини Лесі Українки.

Право висунення претендентів на здобуття Премії належить осередкам творчих спілок, громадським об’єднанням, установам, організаціям, науковим, освітнім, культурним закладам області.

Для участі у конкурсі подаються такі документи:

– клопотання про присудження Премії;

– матеріали, що засвідчують творчий доробок претендента у вигляді друкованої продукції, фото, аудіо- або відеозаписів (компакт-дисків);

– ксерокопії рецензій у мистецтвознавчій літературі та публікацій у засобах масової інформації, інші критичні матеріали на твір;

– творча характеристика претендента;

– копії дипломів, грамот, інших нагород;

– копія паспорта громадянина України;

– копія реєстраційного номера облікової картки платника податків претендента (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті) за наявності, або, в разі, коли претендентом є колектив, копія паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податків його керівника (за наявності).

Документи для участі у конкурсі подаються до Департаменту культури, молоді та спорту ОДА (м.Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, 5-й поверх кім.61). Довідки за телефоном: 47-44-36.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here