Home Події Для житомирян у Гідропарку влаштують народні гуляння «Залицяння до весни»

Для житомирян у Гідропарку влаштують народні гуляння «Залицяння до весни»

108

 Сьогодні, 22 лютого,  програму святкування традиційних народних гулянь «Залицяння до Весни» у Житомирі погодили члени виконавчого комітету міської ради.

«З метою сприяння розвитку народної творчості та національних обрядових традицій планується проведення 10 березня традиційні народні гуляння «Залицяння до весни» на території Гідропарку. Програма передбачає роботу декількох локацій на території парку», – зауважила начальник управління культури Ніна Рябенко.

На Святі проводів Зими і зустрічі Весни на мешканців та гостей міста чекають народні гуляння, святковий ярмарок, виставка робіт народних майстрів, частування млинцями та пирогами, польова кухня – козацький куліш, козацькі розваги для дорослих, розважальна програма для дітей, виступ гурту "Чіп", вітання від ансамблю "Родослав" та відтворення звичаїв масного тижня. Не обійдеться свято вже без традиційного спалення опудала Зими.

Запрошуємо всіх приєднатися до Свята проводів Зими і зустрічі Весни, 10 березня з 10.00 до 19.00 у Гідропарку. Зустрічаймо весну разом!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here