Home Події Для дітей з важкою інвалідністю на концерті і ярмарку в Житомирі зібрали...

Для дітей з важкою інвалідністю на концерті і ярмарку в Житомирі зібрали 154 тисячі гривень

146

У Житомирі 28 листопада  за участю академічної хорової капели «ОРЕЯ» відбувся благодійний концерт та ярмарок-продаж солодощів, організовані МБФ "Місія в Україні" на підтримку дітей з важкою інвалідністю 


Зібрана чиста сума скаладає 138 000 грн. Збір благодійних внесків у залі – 22 663 грн., а сума подвоєна завдяки спонсору МВУ складає 45 326 грн. Сума коштів від реалізації квитків: 92 036 грн. Ярмарок-продаж солодощів 17 196,65 грн Загальна сума зібраних коштів 154 558.65 грн. 

Всі зібрані кошти будуть використані на придбання медикаментів для дітей з важкою інвалідністю, що знаходяться під опікою «Місії в Україну».

Щорічно вкрай необхідну безкоштовну допомогу у вигляді професійної медико-соціальної реабілітації та гуманітарних програм Фонду отримують близько 800-900 дітей і молоді з інвалідністю та члени їхніх сімей.  Дітям надається медична допомога, послуги реабілітологів, ерготерапевтів, психологів, педагогів, логопедів, спеціаліста з альтернативного спілкування, спеціаліста по сенсорній терапії, поведінковій терапії та ін.


Фонді функціонують гуртки, проекти соціальної інтеграції , літні оздоровчі сімейні табори. Надається психологічна та гуманітарна допомога батькам. Також діють різноманітні програми соціальної підтримки. Всі послуги надаються безкоштовно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here