Home Події «Дівчата із Житомира» повернулись із Юрмали з нагородою

«Дівчата із Житомира» повернулись із Юрмали з нагородою

152

На 17 Міжнародному фестивалі «Голосящий КіВіН 2011» в Юрмалі,  «Дівчата із Житомира» були єдиною українською та єдиною жіночою командою КВН. Загалом на фестиваль запросили тільки володарів нагород «Голосящого КіВіНа» різних років. Житомирська команда отримала КіВіН в темному (а це третє місце) в 1997 році. І знову – чергова перемога, другий КіВіН в темному. Як сприймав зал виступ наших землячок – прокоментувала лідер команди Марина Поплавська:

«Люди побачать реакцію зали, якщо не виріжуть це з ефіру. А різати будуть, тому, що були дуже тривалі овації на кількох наших номерах – і це було на всіх трьох концертах».

Перемога на Юрмальському фестивалі – це перемога не лише однієї окремо взятої команди, це певне досягнення на державному рівні, вважає капітан команди Юрій Кіпоренко. Адже завдяки «Дівчатам з Житомира» Україна вперше за 10 років виграла нагороду. Загалом за всю історію фестивалю в Юрмалі лише 4 українських команди отримували Кінінів – це Дніпропетровський театр-КВН ДГУ, «95 квартал», «Харківська міліція» і «Дівчата із Житомира».

Житомирську команду КВН «Дівчата із Житомира» будуть показувати цієї п’ятниці на першому російському телевізійному каналі ОРТ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here