Home Події 18-річна Анастасія Ковальова перемогла на конкурсі «СтудМіс України – Житомирщина».ФОТО

18-річна Анастасія Ковальова перемогла на конкурсі «СтудМіс України – Житомирщина».ФОТО

299

 На сцені Житомирського обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги 24 вересня проходив  регіональний етап конкурсу «СтудМіс України – Житомирщина», участь в якому взяли 19 дівчат.

Зокрема, вони боролися за корону переможниці і право представляти область на всеукраїнському етапі, а у подальшому – на  міжнародному конкурсі краси «WorldMissUniversity».

Конкурсантки підготували дефіле у вечірніх сукнях та купальниках, а також танцювальний номер. За словами організаторів, члени журі мали можливість завчасно поспілкуватися з учасницями, познайомитися, тож інтелектуального конкурсу із запитаннями не проводили.

Традиційно дівчатам дарували квіти, прикраси, сертифікати на послуги, а також картини і  портрети. Серед головних призів – туристичні  подорожі від партнерів заходу.

Крім цього, обрали «Міс Глядацьких симпатій» – Катерину Начвай, яка також стала Третьою Віце-Міс конкурсу.  Вона навчається у Житомирському базовому фармацевтичному коледжі.



Діана Аніцька з Торговельно-економічного коледжу Київського торговельно-економічного університету стала Другою Віце-Міс.



 

Титул Першої Віце-«СтудМіс України – Житомирщина» отримала студентка Житомирського національного агроекологінчого університету Аліна Конончук.



На «СтудМіс України» від Житомирщини поїде 18-річна Анастасія Ковальова, яка навчається у кооперативному коледжі бізнесу і права. Саме їй дісталася корона і стрічка першої красуні серед студенток.



Нагадаємо, що «СтудМіс України» – це конкурс краси, кмітливості і таланту, який вважається наймаштабнішим конкурсом краси   країни. Мета конкурсу краси «СтудМіс»  –  розвиток талановитої молоді, прищеплення свіжого погляду населення на заходи подібного характеру та популяризація активного способу життя.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here