Home Кримінал Житомиряни допомогли затримати грабіжника

Житомиряни допомогли затримати грабіжника

131

45-річна жінка  поверталася додому з базару, коли, у вузькому проході між двома будинками, назустріч вибіг чоловік та бризнув в обличчя слізогінним газом. Невідомий, скориставшись її безпорадністю, зірвав з шиї золотий ланцюжок та кинувся навтьоки. 

Очевидцями події стало декілька випадкових перехожих, що йшли позаду жінки, вони й кинулися наздоганяти негідника. Коли їм це вдалося,крадій став активно розмахувати кулаками, брутально лаятися та вимагати негайно викликати міліцію: мовляв, ні в чому не винен. 

Після приїзду наряду патрульної служби, грабіжник старанно вдавав хворого та постійно скаржився на погане самопочуття. Медики «швидкої», оглянувши пацієнта, зробили висновок про його задовільний стан, повідомила старший інспектор   ВЗГ УМВС України  в Житомирській област Алла Ващенко.

У підозрюваного під час поверхневого огляду було вилучено ланцюжок – вагою близько 20 гр та вартістю майже 20 тисяч гривень – за описом подібний до зірваного. 

Підозрюваний є жителем обласного центру, 1977 року народження, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. У даний час за грабіж, поєднаний із насильством, відносно чоловіка порушено кримінальну справу. Крадій може опинитися за ґратами на 6 років.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here