Home Кримінал Затримано чоловіка, який з п’ятьма спільниками-наркоманами збував метадон

Затримано чоловіка, який з п’ятьма спільниками-наркоманами збував метадон

169

На Житомирщині організованій злочинній групі повідомлено про підозру у незаконному придбанні та збуті метадону у великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області.

За версією слідства, житель Київської області, з метою систематичного вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, у квітні 2019 року створив та очолив організовану злочинну групу, до складу якої залучив п’ятьох своїх наркозалежних знайомих.

У подальшому, у період з квітня по листопад минулого року, організованою злочинною групою скоєно низку кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним придбанням, зберіганням з метою збуту, а також незаконним збутом на території Житомирської області наркотичного засобу, обіг якого обмежено – метадону.

З метою забезпечення конфіскації, на вилучені наркотичні засоби і майно підозрюваних, а саме, три легкових автомобілі та грошові кошти на загальну суму майже 100 тис грн, накладено арешт.

Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів у великих розмірах, скоєного організованою злочинною групою.

За погодженням із прокуратурою області, слідчими СУ ГУНП в області 12-13 лютого цього року п’ятьом особам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України.

Викрито незаконну діяльність організованої групи завдяки спільним діям прокуратури області, СУ ГУНП в області та УСБУ в області.

Зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here