Home Кримінал За вихідні на Житомирщині зареєстровано 27 злочинів

За вихідні на Житомирщині зареєстровано 27 злочинів

232

27 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних, 11 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: грабіж, 7 крадіжок чужого майна, 2 факти хуліганства, незаконний обіг наркотиків та інші.

18 осіб підозрюється у скоєнні зазначених протиправних дій. Передає УМВС України
в Житомирській області

3 червня до Новоград-Волинського МВ звернулась жителька райцентру із заявою про те, що близько 21 години цього ж дня до її квартири зайшли дві невідомі жінки та відкрито забрали її мобільний телефон. 
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали двох непрацюючих місцевих жительок.

5 червня уранці до Богунського РВ із заявою звернулась 28-річна жителька обласного центру, яка розповіла, що уночі близько 3.20, по вул. Київській, невідомий відкрито відібрав її жіночу сумочку, в якій знаходилися мобільний телефон, косметичка та гроші.
Загальна сума завданого збитку становить понад 1,5 тис. гривень.

Цього ж дня житель с. Тетерівки повідомив до Житомирського райвідділу про те, що уночі з його будинку, куди злодій заліз через незачинене вікно, викрадено мобільний телефон, цифровий фотоапарат, ноутбук з модемом та картка пам’яті.
Сума завданого збитку становить понад 10 тис. гривень.
На місця подій виїжджали слідчо-оперативні групи райвідділів, які розпочали першочергові дії по встановленню всіх обставин злочинів.

21-річний житомирянин на вихідних звернувся до міліції також через крадіжку майна. Як розповів чоловік, 4 червня близько 22 години по вул. Київській, що в обласному центрі, невідомим викрав його мобільний телефон, який він тимчасово залишив без нагляду. 
Інспектори батальйону патрульної служби УМВС за підозрою у скоєнні злочину оперативно затримали непрацюючого 26-річного жителя обласного центру, в якого викрадене вилучено. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here