Home Кримінал В’язниця № 1. Телеканал ТВі показав ексклюзивний сюжет про побут в’язнів у...

В\’язниця № 1. Телеканал ТВі показав ексклюзивний сюжет про побут в\’язнів у Лук\’янівському СІЗО

98
Цього тижня на телеканалі ТВі вийшов сюжет Костянтина Усова, в якому вперше показано справжній побут в’язнів скандального Київського СІЗО № 13, більш відомого як Лук’янівська в’язниця, пише Корреспондент.net.
 
На початку свого сюжету автор зазначив: "Оскільки саме Київський СІЗО тримає в інформаційному просторі перше місце за кількістю повідомлень про звірства, катування, про нелюдські умови утримання і дивні смерті в тюремних камерах, оскільки саме туди влада Януковича скеровує своїх ворогів, півроку тому ми поставили перед собою надзавдання – знайти спосіб показати людям справжню Лук’янівку. Справжню, а не ту, яку демонструють обраним ЗМІ".
 
Для цього журналісти ТВі зуміли вибудувати усередині в’язниці власну "агентурну мережу".
 
Для того, щоб через максимально короткий час мати своїх людей в кожному корпусі, на кожному поверсі СІЗО.
 
"Кожному з агентів ми передавали мобільні телефони, оснащені відеокамерами. І часточками, по 10-15 секунд, протягом шести місяців – ув’язнені надсилали нам уривки свого життя", – зазначив Усов.
 
Жорстокі правила виживання і неписані закони співіснування, реальні історії арештантів і тюремників – все це у 40-хвилинному фільмі Костянтина Усова з циклу Спецрозслідування "В’язниця номер один". 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here