Home Кримінал Впродовж минулих вихідних в Житомирі сталося одразу дві аварії

Впродовж минулих вихідних в Житомирі сталося одразу дві аварії

108

15 жовтня по вулиці Щорса зіткнулися два автомобіля. Внаслідок ДТП дві  пасажирки однієї з машин отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.

Ще одна аварія виникла наступного дня по вулиці Жуйко. Водій автомобіля, 35-річний житомирянин, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору. Внаслідок ДТП водій та пасажирка автомобіля отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.

Крім того, 15 жовтня на 85 км а/д Київ-Чоп, в с. Кочерів Радомишльського району, водій автомобіля здійснив наїзд на пішохода. 58-річна місцева мешканка перетинала проїзну частину на пішохідному переході. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місті пригоди.

Загалом за минулі вихідні на території Житомирщини зафіксовано 13 дорожньо-транспортних пригод, в яких 2 людей загинуло та 17 отримали тілесні ушкодження. Працівниками ДАІ зафіксовано 153 порушення Правил дорожнього руху, затримано 31 водія у нетверезому стані, ще 27 автолюбителів перевищили швидкість.                       
УДАІ УМВС України в Житомирській області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here