Home Кримінал Водієм, який на смерть збив велосипедиста, виявився місцевий поліцейський

Водієм, який на смерть збив велосипедиста, виявився місцевий поліцейський

178

6 грудня увечері на одній з вулиць Чуднова водій авто збив велосипедиста та з місця події утік.

Встановлено, що близько 20:45 по вул. Соборній у м. Чуднові водій автомобіля "Фольксваген Транспортер" здійснив наїзд на велосипедиста та, не зупиняючись, поїхав геть.

Від отриманих травм потерпілий загинув.

Для встановлення особи водія транспортного засобу проводились спеціальні поліцейські заходи. У ході опрацювання зібраної на місці події, а також отриманої з камер відеоспостереження інформації вдалось встановити транспортний засіб-учасник ДТП.

У подальшому з’ясовано особу підозрюваного, який використовує цей автомобіль. Ним виявився 35-річний житель с. Дубище Чуднівського району, працівник місцевого відділення поліції.

Нині він дає свідчення слідчим, а від виконання службових обов’язків відсторонений. Усі зібрані матеріали передаються до Територіального управління ДБР для подальшого розслідування.

Позиція керівництва Головного Управління Нацполіції в області щодо вказаної події – принципова та безальтернативна: за вчинений злочин кожен відповідає відповідно до закону. Ніяких індулігенцій або привілеїв не має жодна особа незалежно від рангів чи посад.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here