Home Кримінал Водій злив з службової вантажівки 600 літрів пального та прогуляв його з...

Водій злив з службової вантажівки 600 літрів пального та прогуляв його з друзями у столиці

207

До поліції звернувся директор однієї з транспортних компаній у Житомирі із повідомленням про зникнення його працівника та транспортного засобу.

Про це повідомляє поліція Житомирської області.

Попередньо, 40-річний водій на вантажному автомобілі виїхав для доставки товару в іншу область, проте до місця призначення не прибув та на неодноразові дзвінки керівництва не відповідав.

Вантажівку знайшли на одній зі стоянок неподалік обласного центру. Як вдалось встановити, зниклий водій злив з автомобіля близько 600 л пального та після того більше не з’являвся.

З’ясовуючи обставини зникнення 40-річного працівника місцевої транспортної компанії, оперативники карного розшуку встановили його причетність до крадіжки пального, належного підприємству. Чоловік продав викрадене та, поки його розшукували, розважався у столиці.

Надалі правоохоронці з’ясували, що чоловік, який проживає у с. Денишах Житомирського району, продав паливні матеріали односельцям. Сам же з вирученими коштами вирушив розважатися з друзями до м. Києва. А після повернення змушений був давати пояснення правоохоронцям.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here