Home Кримінал Вчора в Житомирі зіткнулися одразу три автомобіля

Вчора в Житомирі зіткнулися одразу три автомобіля

122

Вчора в Житомирі на перехресті вулиць Московська -Котовського сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля АЗЛК-2141 повертаючи ліворуч на вулицю Московську, не надав переваги в русі та зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2105, який рухався в зустрічному напрямку. Після чого автомобіль – винуватець змінив напрямок руху та скоїв наїзд на інший автомобіль, який зупинився по вулиці Московській на заборонений сигнал світлофора. Внаслідок ДТП пасажирки двох автомобілів отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.

Напередодні ще одна аварія сталася на 9 км а/д Бердичів – Хмільник, Бердичівського району. Водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем. Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів автомобіля, з яким сталося зіткнення, отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу, ще один пасажир цього ж автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. 

Загалом впродовж минулих вихідних в області  зафіксовано 12 дорожньо-транспортних пригод, в яких 3 людей загинуло та 19 отримали тілесні ушкодження. Крім того, працівниками ДАІ зафіксовано 150 порушень Правил дорожнього руху ,затримано 36 водіїв у нетверезому стані, ще 18  – перевищили швидкість, повідомили в УДАІ УМВС України в Житомирській області.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here