Home Кримінал В Житомирській області під час аварії загинув водій

В Житомирській області під час аварії загинув водій

108
4 листопада на 1 км 950 м автодороги Вільня – Здвижка, Коростишівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.  19 річний водій автомобіля, киянин, не впорався з керуванням та з’їхав в кювет. Внаслідок ДТП водій автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Пасажири автомобіля – 18-річний житель Коростишівського району та  26-річний житель м. Києва отримали тілесні ушкодження. 

Наступного дня на 7 км а/д Житомир – Чернівці, водій автомобіля, 25-річний житель м. Коростеня, не впорався з керуванням та перекинувся. Внаслідок аварії водій та пасажирка отримали тілесні ушкодження. 

06 листопада на а/д Брусилів – Ставище, поблизу с. Високе, Брусилівського району, водій автомобіля не впорався з керуванням та здійснив перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП водій та пасажирка отримали тілесні ушкодження

Загалом за минулі три доби  зафіксовано 11 дорожньо-транспортних пригод, в яких 3-ри людини загинуло, а 12 людей отримали тілесні ушкодження.

Крім цього, працівниками ДАІ зафіксовано 274 порушення Правил дорожнього руху, затримано 50 нетверезих водіїв, ще 48  водіїв покарано за перевищення швидкості.

 

УДАІ УМВС України в Житомирській області. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here