Home Кримінал В Житомирі жінку обікрали прямо на вулиці

В Житомирі жінку обікрали прямо на вулиці

153

6 липня у 33-річної  жительки  Житомира що на Соколовському кар’єрі, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено її шкіряну сумку, в якій знаходились мобільні телефони, а також гаманець з грошима. Загальна сума збитку становить 4 тисячі гривень. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу, яка розпочала першочергові дії по встановленню всіх обставин злочину та причетних до нього осіб.

Цього ж дня до Овруцького райвідділу  міліції звернулась 41-річна жителька району  з повідомленням про крадіжку  із її будинку  ювелірних виробів із золота. Сума збитку становить 2 тисячі гривень. Працівники міліції встановили, що злодій проник до будинку відкривши двері ключем, який господарі сховали поблизу дверей. За підозрою у вчиненні злочину було затримано 32-річного раніше судимого непрацюючого місцевого жителя, в якого викрадене вилучено

Загалом впродовж минулої доби на території Житомирщини зареєстровано 32 злочини. 26 з них працівники міліції вже розкрили а саме: 6 крадіжок чужого майна, шахрайство, грабіж, 14 випадків нелегального обігу наркотиків та інші. 28 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій, повідомив ВЗГ УМВС Житомирщини.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here