Home Кримінал В Житомирі засуджено посадовців виконавчої служби за розтрату коштів

В Житомирі засуджено посадовців виконавчої служби за розтрату коштів

116

Відділ державної виконавчої служби Богунського району для погашення заборгованості із заробітної плати працівникам ВАТ «Житомирський завод «Автозапчастини»  арештував і в подальшому реалізував майно товариства за 513,5 тис.гривень.

Однак керівник відділу служби, замість того, щоб спрямувати ці кошти в повному обсязі на погашення заборгованості заводу по заробітній платі перед  працівниками, половину суми  перерахував на рахунок одного з закритих акціонерних товариств міста на підставі фіктивної угоди. 

Згідно з угодою, товариство нібито впродовж півтора року здійснювало охоронні заходи щодо описаного й арештованого виконавчою службою майна заводу, на які витратило та заявило до відшкодування 300 тис.гривень.

Чотирьох фігурантів кримінальної справи визнано винними у вчиненні інкримінованих їм злочинів. Зокрема, за грати потрапили колишній начальник відділу Державної виконавчої служби Богунського району, двоє старших державних виконавця та голова закритого акціонерного товариства. Всі вони отримали різні терміни ув’язнення.

Прес-група УСБ України в Житомирській області.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here