Home Кримінал В Житомирі обікрали службовий кабінет посадовців

В Житомирі обікрали службовий кабінет посадовців

223
Минулої доби одразу дві житомирянки звернулися до працівників міліції із заявами про крадіжки за подібних обставин. Жінки розповіли, що з їх службового кабінету упродовж близько 40 хвилин було викрадено особисті речі та гроші. Загалом сума завданого потерпілим збитку сягає майже 5 тисяч гривень. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої розпочали заходи по встановленню всіх обставин злочину та причетних до нього осіб.

Цієї ж доби в одному із сіл  Житомирського району зафіксовано факт незаконної порубки 30 дерев мішаного лісу. У вчиненні злочину підозрюється непрацюючий 37-річний місцевий житель, розшук якого триває, повідомила прес-служба УМВС Житомирщини.

Крім цього, у Ружинському районі правохоронці затримали раніше судимого жителя Вінницької області. Чоловік мав при собі близько 750гр канабісу. За попередніми даними, наркотичний засіб призначався для подальшого збуту. 
 

Загалом впродовж минулої доби на Житомирщині зареєстровано 24 злочини. 11 з них працівники міліції вже розкрили. 13 осіб підозрюються у скоєнні протиправних дій. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here