Home Кримінал У Радомишльському районі потяг смертельно травмував хлопця, який спав на колії

У Радомишльському районі потяг смертельно травмував хлопця, який спав на колії

174

4 вересня у ході патрулювання сільськогосподарських угідь, що перебувають під відомчою охороною УПО в Житомирській області, працівники чергового наряду виявили чоловіка, який завантажував до свого автомобіля мішки з кукурудзою.

Правопорушника передали місцевим правоохоронцям.

Близько 21 години під час патрулювання сільськогосподарських угідь поблизу с. Білки Овруцького району працівники чергового наряду УПО помітили серед кукурудзиння складовані мішки із зібраним врожаєм.

Зупинившись, правоохоронці помітили чоловіка який збирав кукурудзу та фасував її у мішки. На появу поліцейських незнайомець відреагував миттєво: покинувши ношу, невдало спробував утекти.

Згодом, неподалік місця події, було виявлено і транспортний засіб чоловіка,  в який він вже встиг перемістити частину зібраного врожаю.

Відтак для подальшого з’ясування обставин на місце події була викликана слідчо-оперативна група Овруцького відділення поліції, працівники якої зафіксували крадіжку з поля понад 120 кг кукурудзи.

Затриманим за протиправну діяльність виявився 33-річний житель Овруччини.Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ. Триває з’ясування усіх обставин події.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here