Home Кримінал В області дідусь допоміг поліції викрити шахрая, що діяв за схемою «родич...

В області дідусь допоміг поліції викрити шахрая, що діяв за схемою «родич потрапив у ДТП»

691

До 74-річного пенсіонера у Коростишеві прийшов чоловік, нібито лікар, забрати 2 тис. доларів на лікування сина дідуся, який нібито потрапив у ДТП. У цей же момент до пенсіонера прийшла донька, тому "схема про ДТП" не працювала. Шахрай швидко покинув двір, а літній чоловік одразу пішов до правоохоронців.

Про це повідомили в поліції області:

"Літній житель міста 22 липня звернувся до правоохоронців із повідомленням про підозрілого незнайомця, який прийшов до його дому забрати гроші нібито на лікування сина заявника. Поліцейські оперативно встановили місце перебування чоловіка. Нині його перевіряють на причетність до інших подібних випадків".

Як деталізували правоохоронці, перед візитом невідомий чоловік зателефонував пенсіонеру та  назвався лікарем медзакладу іншого регіону. Він повідомив дідусю, що його син потрапив у ДТП, був госпіталізований і нині на його лікування потрібні чималі кошти. На порозі пенсіонера стояв 24-річний шахрай, якому потрібно було передати 2 тис. дол.

Пенсіонер описав поліцейським прикмети візитера. Його затримали в одному з готельних закладів. Дідусь упізнав розшукуваного – це 24-річний житель Дніпропетровщини.

Свою вину він визнав.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here