Home Кримінал В Новоград-Волинському районі під час крадіжки затримали домушників

В Новоград-Волинському районі під час крадіжки затримали домушників

147

23 квітня у с. Чижівці розшуківці карного розшуку Новоград-Волинського відділу поліції затримали двох парубків за підозрою у причетності до щойно скоєної крадіжки. Загалом поліцейські мають підстави перевіряти молодиків щодо вчинення ще низки злочинів.

Власник домогосподарства, повертаючись додому, помітив неподалік підозрілих парубків, а коли зайшов на власне обійстя, то виявив пошкоджене вікно, а усередині – зникнення телефонів, ювелірних виробів із золота та інших цінностей. Чоловік зателефонував на службу «102» та згодом описав  прибулим поліцейським помічену ним ситуацію і зовнішність хлопців.

Розшуківці затримали обох уже за годину у центрі села. У них вилучено викрадені з оселі мобільні телефони, прикраси та інше.

– Один із затриманих – місцевий житель, інший – звягельчанин, 20 та 19 років. Раніше вони не притягувались до кримінальної відповідальності, але ми маємо підозри щодо їх причетності не лише до цієї крадіжки, – розповів начальник місцевого відділу поліції Юрій Кононенко.

– Перевірка усіх обставин та зібраних нами матеріалів триває.

Відтак парубків затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом проводиться досудове рослідування за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відтак молодикам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here