Home Кримінал В Коростишівському районі у водоймі знайшли мертвого чоловіка, який зник на Хмельниччині

В Коростишівському районі у водоймі знайшли мертвого чоловіка, який зник на Хмельниччині

137

25 вересня у водоймі Коростишівського району було виявлено тіло невідомого чоловіка зі слідами насильницької смерті. Нині встановлено, що загиблий – безвісно зниклий житель Хмельниччини.

Усі обставини та причетні до тяжкого злочину особи встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Повідомлення про виявлення тіла загиблого чоловіка у воді надійшло до поліції удень 25 вересня.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в Житомирській області та місцевого ВП ГУНП. Під час огляду тіла загиблого поліцейські виявили ознаки, які вказували на насильницьку смерть. Для встановлення причин смерті тіло загиблого було направлено до бюро судово-медичних експертиз. Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

26 вересня у рамках проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що загиблим є 34-річний житель Хмельницької області, який упродовж останнього тижня розшукувався правоохоронцями як безвісно зниклий. У ході подальшого досудового розслідування поліція проводить необхідні заходи для встановлення усіх обставин і причетних до смерті чоловіка осіб. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here