Home Кримінал У Житомирі затримали двох нелегалів з Індії

У Житомирі затримали двох нелегалів з Індії

148

11 березня у м. Житомирі патрульні зупинили автомобіль "Volkswagen". Під час перевірки у двох пасажирів не виявилось жодних документів для перебування в Україні. Відтак обох за відповідним рішенням суду нині поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців.

На одній з вулиць обласного центру поліцейські зупинили для перевірки автомобіль «Volkswagen». Під час спілкування з водієм транспортного засобу інспектори помітили в салоні двох громадян неслов’янської зовнішності. На прохання надати документи, що посвідчують їх особу, обидва лише розвели руками.

37-річний водій іномарки теж нічого щодо своїх пасажирів не пояснив.

За таких обставин обох чоловіків, як згодом з’ясувалось, громадян Індії, 1992 та 1998 років народження, було доставлено до відділу поліції, де з ними поспілкувались працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП Житомирщини.

Також про подію було поінформовано Управління міграційної служби України в Житомирській області, працівники якого і звернулись до суду з відповідним клопотанням про поміщення виявлених нелегалів до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України, на період вирішення усіх процедурних питань їх повернення до країни громадянства.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here