Home Кримінал У Житомирі взяли під варту винуватця смертельної ДТП

У Житомирі взяли під варту винуватця смертельної ДТП

94

У вівторок, 7 травня 2019 року, клопотання, погоджене з прокуратурою Житомирської області, про застосування запобіжного заходу до водія автомобіля «Mercedes-Benz», що спричинив смертельну дорожньо-транспортну подію поблизу с. Станишівка Житомирського району, розглянуто судом.

Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Як повідомлялося раніше, 48-річний житель Житомира, громадянин іноземної держави, рухаючись на автомобілі «Mercedes-Benz» по автодорозі сполученням «Житомир-Сквира-Ставище» з перевищенням допустимої швидкості, зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2106».

Від удару іномарка опинилася на зустрічній смузі, де спричинила зіткнення із ще одним авто «Toyota Camry», водій якого загинув на місці події.

Унаслідок ДТП постраждали ще шість осіб – водій «ВАЗ-2106» та пасажири автомобілів, один з яких помер у лікарні від отриманих тілесних ушкоджень.

Наразі у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 КК України триває досудове розслідування, яке проводить  ГУ Нацполіції в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here