Home Кримінал У Житомирі оперативники затримали підозрюваного у пограбуванні пенсіонерки

У Житомирі оперативники затримали підозрюваного у пограбуванні пенсіонерки

100

Молодик через вікно вдерся до будинку літньої житомирянки і зірвав з неї золоті сережки. Оперативники кримінальної поліції встановили особу зухвальця та розшукали його. Триває досудове розслідування.

До Житомирського відділу поліції звернулась жителька обласного центру, яка повідомила, що є опікуном для одинокої 77-річної пенсіонерки. Підопічна бабуся пожалілась їй на незнайомого молодика, який через вікно потрапив до її будинку і відібрав золоті сережки.

– У ході першочергового з’ясування обставин розшуківці дізнались, що того дня до будинку бабусі прийшов знайомий молодий чоловік, а тоді у кімнату через відкрите вікно пробрався якийсь невідомий і зірвав з неї прикраси. Потому обидва втекли, – повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

У результаті вжитих заходів оперативники кримінальної поліції почергово встановили особи обох візитерів. Виявилось, того дня молодики познайомились і разом пиячили. Коли ж скінчились гроші, подалися шукати, де б їх роздобути. Поки один говорив зі знайомою бабусею в її ж оселі, його новий товариш силоміць відібрав у старенької цінності, за які згодом і виручив кошти.

10 липня поліцейські розшукали 28-річного підозрюваного у пограбуванні літньої жінки. Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Нині ж за вчинений злочин йому може загрожувати від 4 до 8 років ув’язнення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here