Home Кримінал У Житомирі на два місяці під варту взяли батьків, які вбили свою...

У Житомирі на два місяці під варту взяли батьків, які вбили свою 5-річну доньку

228

 Корольовський районний суд м. Житомира розглянув клопотання слідчих поліції і визначився з обранням міри запобіжного заходу чоловіку та жінці, які підозрюються у жахливому вбивстві своєї 5-річної доньки в Овруцькому районі. 


Слідчі Слідчого управління ГУНП в Житомирській області, які розслідують кримінальне провадження за фактом умисного вбивства 5-річної дівчинки в Овруцькому районі, подали до суду клопотання про обрання підозрюваним батькам міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.


Читайте також:  В Овруцькому районі батьки вбили свою 5-річну дитину, тіло спалили, а рештки викинули в річку

29 травня за рішенням Корольовського районного суду м. Житомира 41-річну жительку Овруцького району взято під варту на 60 діб без права внесення застави. 

Така ж міра запобіжного заходу застосована судом 30 травня і до 50-річного батька загиблої дитини. Найближчі 2 місяці підозрюваний в особливо тяжкому злочині чоловік проведе в ув’язненні. 

Нагадаємо, що жахливий та цинічний злочин, учинений батьками відносно своєї малолітньої дитини, був викритий поліцією 27 травня у результаті перевірки інформації про ймовірне вбивство. Загибла 5-річна дівчинка раніше була вилучена із своєї сім’ї і певний час проживала у прийомній родині.  Однак минулого року рішенням суду була повернута біологічним батькам. 

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here