Home Кримінал У Житомирі до дитячої лікарні постачали «палений» антисептик

У Житомирі до дитячої лікарні постачали «палений» антисептик

159

У Житомирі до обласної дитячої лікарні за бюджеті кошти постачали сумнівної якості антисептик: підпільний цех викрито, прокуратура ініціювала накладення арешту на продукцію.

Про це повідомляє прокуратура Житомирської області.

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження за фактом заволодіння грошовими коштами групою осіб при поставці дезінфекційного засобу сумнівної якості до комунального закладу «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради.

У ході досудового розслідування 6.04.2020 на підпільному складі у Житомирі, де здійснює свою діяльність причетне до виготовлення сумнівної якості дезінфекційного засобу місцеве товариство, проведено невідкладний обшук.

Під час обшуку виявлено та вилучено понад 600 літрових пляшок (із дозаторами) дезінфікуючого засобу, 22000 одиниць дозаторів, значну кількість ємкостей різного об’єму, заповнених етанолом та невідомою рідиною, а також обладнання, необхідне для фільтрації, дозування та фасування рідини.

Також вилучено копії установчих документів, бухгалтерську документацію щодо поставки неякісного дезінфекційного засобу, експрес-накладні для поштових пересилок, зошити та блокноти з чорновими записами.

Зразки продукції відібрано та призначено судову експертизу речовин і дезінфекційного засобу.

Наразі прокуратурою області ініційовано питання щодо арешту вилученого майна.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here