Home Кримінал У Житомирі бухгалтерка банку та приватні особи вкрали з чужих рахунків 14...

У Житомирі бухгалтерка банку та приватні особи вкрали з чужих рахунків 14 млн грн

308

Бухгалтер філії банку, підприємець та дві приватні особи викрали 14 млн грн із банківських рахунків за підробленими документами.

Про це повідомили у прокуратурі області:

"Тривалий час, з 2011 по 2016 роки, здійснюючи за сприяння головного бухгалтера несанкціонований доступ до автоматизованої банківської системи, фігуранти справи таємно викрадали грошові кошти, одержуючи їх за підробленими документами у банківських касах".

Підозрювані упродовж років знімали різні суми – від 50 до 400 тис. грн. Гроші витрачали на власний розсуд, у тому числі для ведення господарської діяльності. 

Досудове розслідування проводять детективи слідчого управління Головного управління Нацполіції в області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України.

За інкриміновані підозрюваним злочини передбачено покарання, зокрема, позбавлення волі від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією коштів або іншого майна, одержаних злочинним шляхом, та з конфіскацією майна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here