Home Кримінал У жителя Житомирського району односелець силою відібрав ланцюжок, який той збирався продати

У жителя Житомирського району односелець силою відібрав ланцюжок, який той збирався продати

116

 Подія сталась надвечір 29 жовтня в одному із сіл району. Місцевий житель вдарив в обличчя односельчанина та забрав у нього срібний ланцюжок з підвіскою. Усі обставини грабежу поліцейські встановлюють у ході досудового розслідування.


Близько 17 години до Житомирського відділення поліції звернувся 48-річний житель с. Пісків. Чоловік пожалівся на односельчанина, який грубо повів себе з ним, побив і відібрав цінну річ.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що того дня заявник мав намір продати свій срібний ланцюжок з підвіскою і запропонував його декільком односельчанам біля місцевого магазина. Однак за якийсь час до нього причепився знайомець і повівся агресивно: вдарив кулаком в обличчя, відібрав ювелірний виріб і поїхав мопедом геть.

– Оскільки заявник прямо вказав на особу свого кривдника, з метою перевірки цих відомостей за місцем проживання 20-річного жителя цього ж села ми провели невідкладні слідчі дії. У результаті обшуку в оселі була виявлена відібрана у чоловіка річ, – повідомив начальник Житомирського відділення поліції Сергій Семікоп.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством за подібні протиправні дії молодикові може загрожувати позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here