Home Кримінал У Тетерівці чоловік з рушниці вистрілив у німецьку вівчарку

У Тетерівці чоловік з рушниці вистрілив у німецьку вівчарку

136

 

Уранці 18 січня житель Житомирського району застрелив пса, що належить його зятеві. Поліцейські розшукали чоловіка та вилучили у нього мисливську зброю. Нині у рамках розпочатого досудового розслідування триває з’ясування обставин події.

За повідомленням, яке надійшло на спецлінію «102», у дворі приватного будинку у с. Тетерівці чоловік з рушниці застрелив пса.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції.

За словами 29-річного заявника, у тварину стріляв його 67-річний тесть, який прийшов з рушницею у руках. Побачивши це, він зачинився у будинку. Тим часом німецька вівчарка, яка була у дворі домогосподарства, голосним гавкотом реагувала на події. Пенсіонер вистрілив у тварину та автомобілем поїхав геть.

Поліцейські розшукали чоловіка, доставили до відділення поліції та вилучили у нього мисливську зброю.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України. Чоловікові може загрожувати арешт на строк до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 3 років.

 © Головне управління Національної поліції в Житомирській області: https://zt.npu.gov.ua/news/novini-z-rajoniv/zhitomirski-policzejski-rozpochali-rozsliduvannya-strilbi-u-tvarinu/

Уранці 18 січня житель Житомирського району застрелив пса, що належить його зятеві. Поліцейські розшукали чоловіка та вилучили у нього мисливську зброю.

 

Нині у рамках розпочатого досудового розслідування триває з’ясування обставин події.За повідомленням, яке надійшло на спецлінію «102», у дворі приватного будинку у с. Тетерівці чоловік з рушниці застрелив пса.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. За словами 29-річного заявника, у тварину стріляв його 67-річний тесть, який прийшов з рушницею у руках. Побачивши це, він зачинився у будинку. Тим часом німецька вівчарка, яка була у дворі домогосподарства, голосним гавкотом реагувала на події.

Пенсіонер вистрілив у тварину та автомобілем поїхав геть. Поліцейські розшукали чоловіка, доставили до відділення поліції та вилучили у нього мисливську зброю.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України. Чоловікові може загрожувати арешт на строк до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 3 років, інформують у поліції.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here