Home Кримінал У поліції розповіли про хід розслідування ДТП під Житомиром, де загинуло 10...

У поліції розповіли про хід розслідування ДТП під Житомиром, де загинуло 10 осіб

86

"Коротко про хід розслідування резонансної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась 2 місяці тому під Житомиром, забравши життя 10 людей і ще стількох же скалічивши, – написав у соцмережі головний поліцейський Житомирщини Вячеслав Печененко. – Наразі призначені у кримінальному провадженні експертизи тривають.

Тільки за їх висновками та за результатами інших слідчих дій, які проводяться, слідчі зможуть визначити остаточні причини, що призвели до трагедії.

Учора, 19 вересня, Корольовський суд м. Житомира ухвалив рішення про продовження досудового розслідування ще на 2 місяці.

Водночас на той же термін суд продовжив цілодобовий домашній арешт фігуранту кримінального провадження, 41-річному власнику транспортного засобу, яким було здійснено фатальний рейс.

У його діях вбачаються незабезпечення належного технічного стану транспортного засобу та його обладнання відповідно до вимог стандартів безпеки дорожнього руху, а також недотримання правил технічної експлуатації та допуск до керування водія у стані втоми.

Читайте також: Водій маршрутки, яка потрапила у ДТП під Житомиром, позичив її у товариша і працював нелегально. ВІДЕО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here