Home Кримінал У перехожого в райцентрі на Житомирщині виявили пістолет і кастет

У перехожого в райцентрі на Житомирщині виявили пістолет і кастет

274

 Під час поверхневої перевірки оперативники виявили у 56-річного перехожого предмет, подібний до пістолета, та кастет. Обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження.


Увечері 27 лютого на одній з вулиць м. Новограда-Волинського оперативники кримінальної поліції провели поверхневий огляд перехожого чоловіка, який, за наявною у правоохоронців інформацією, міг мати при собі заборонені речі. У результаті виявили у, як з’ясувалося, 56-річного жителя райцентру, предмет, схожий на пістолет, і металевий кастет.

За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції. Виявлене у чоловіка вилучили.

За словами звягельчанина, зброю він носив із собою для самозахисту.

Нині слідчі подали клопотання до суду щодо направлення вилученого на експертне дослідження. Обставини та походження зброї встановлюється у рамках розпочатого за ст. 263 (Незаконне поводження із зброєю) Кримінального кодексу України досудового розслідування.

Нагадаємо, що за носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here