Home Кримінал У лондонських погромах беруть участь 7-річні школярі

У лондонських погромах беруть участь 7-річні школярі

118

Група школярів нарівні з дорослими громила вітрини магазинів і підпалювала машини під час масових заворушень у Лондоні.

Всього у великому повстанні взяли участь близько 300 осіб. За даними поліції Скотленд-Ярду, близько 50 з них – малолітні громадяни Великобританії від 7 до 10 років, пише Life News.
 
Крім того, з лондонського району Тоттенхем надходять повідомлення про вибухи.
 
Колишній журналіст Бі-Бі-Сі Різвана Хамід повідомила, що чотири потужні вибухи прогриміли на одному зі складів. З її слів, на місці перебувають оперативні служби, які вирішують питання про евакуацію місцевих жителів.
 
Щоб не допустити повторення погромів в Лондоні, поліція вивела у вівторок на вулиці 16 тисяч співробітників. Заворушення тим часом перекинулися на інші міста Великої Британії – Бірмінгем і Манчестер.
Повідомляється, що ситуація в місті зараз більш спокійна, ніж у попередні три дні, коли підпалювати будівлі, машини, було пограбовано багато магазинів. У вівторок поліція повідомила про смерть 26-річного жителя району Кройдон, пораненого в ході масових заворушень.
 
Це перша жертва заворушень, що перекинулася вже на Манчестер, Бірмінгем, Брістоль, Ліверпуль, Ноттінгем. Прем’єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон заявив, що всі причетні до заворушень будуть покарані.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here