Home Кримінал У Коростені затримали іноземця, який викрав дівчину, а потім тримав її у...

У Коростені затримали іноземця, який викрав дівчину, а потім тримав її у заручниках і погрожував пістолетом

114

 18 серпня у м. Коростені поліцейські разом з співробітниками УСБУ регіону під процесуальним керівництвом прокуратури затримали 45-річного іноземця за викрадення та експлуатацію українки. Затримання провели бійці спецпідрозділу ГУНП Житомирщини, які втрутились у ситуацію дуже вчасно: чоловік саме приставив до спини дівчини пістолет, змушуючи її, йти за ним.


Це був далеко не перший епізод таких дій іноземця відносно українки. Близько місяця тому, у липні, він, взявши у заручники матір, змусив 25-річну дівчину перетнути кордон України та певний час утримував за місцем свого проживання, постійно експлуатуючи.

На початку серпня бранці вдалось повернутись додому і вона відразу звернулась до поліції. Ми розпочали кримінальне провадження та проводили заходи для встановлення місця перебування чоловіка. Учора його затримали під час "спілкування" (якщо погрози і шантаж можна так назвати) з дівчиною.

За українським законодавством за такі дії іноземцю загрожує до 15 років ув’язнення. Також поліцейські мають відомості щодо спільника затриманого, нині встановлюється його місце знаходження.

 Під час затримання чоловік намагався позбутись пістолета, кинувши його в сміттєвий бак.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here