Home Кримінал У дворі колишнього нардепа Розенблата зірвалася граната

У дворі колишнього нардепа Розенблата зірвалася граната

150

Близько 3 ночі через паркан домоволодіння невідома особа закинула гранату в двір колишнього нардепа Борислава Розенблата. Вона вибухнула. Ніхто з людей не постраждав.

Політик вважає, що це політичне замовлення.

«На жаль, це правда, вночі , у двір мого будинку , кинули гранату, був вибух. На щастя ніхто не постраждав. У цьому я бачу чергову спробу залякати мою родину через нашу політичну діяльність. Проте використовувати такі методи боротьби з політичними опонентами у 21 столітті неприпустимо!!! Можливо комусь не подобаються мої політичні погляди та переконання, які я відверто висловлюю в ефірах центральних телеканалів? Заява в поліцію написана, чекаємо встановлення осіб злочинців та притягнення їх до відповідальності», написав Розенблат у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розенблат не надаватиме безкоштовні квартири переселенцям

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції виявили уламки предмета, схожого на гранату. За вказаною адресою прибули фахівці вибухотехнічної служби ГУНП.

У результаті першочергових дій встановлено, що близько 3 ночі через паркан домоволодіння невідома особа закинула гранату, яка вибухнула у дворі. Ніхто з людей не постраждав.

Поліцейські вилучили записи камер відеоспостереження та проводять інші заходи для встановлення усіх обставин.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here