Home Кримінал У Бердичеві поліцейські затримали хлопця, підозрюваного у вбивстві бабусі

У Бердичеві поліцейські затримали хлопця, підозрюваного у вбивстві бабусі

89

1 лютого на лінію «102» надійшло повідомлення про вбивство 78-річної жінки.  За обґрунтованою підозрою у вчиненні цього злочину поліція затримала 20-річного онука жінки, який проживав разом із загиблою. Триває з’ясування усіх обставин та причин.

Повідомлення про подію надійшло близько півночі від онука. На місце події, у с. Сингаївку,  негайно виїхали  групи швидкого реагування та слідчо-оперативна Бердичівського відділу поліції.

Як тільки отримана інформація про злочин підтвердилась, до району виїхала і слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Попередньо встановлено, що 78-річна жінка проживала у власному будинку разом з 20-річним онуком. Хлопець раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за учинення грабунку.

На момент прибуття поліцейських бабуся, в якої медики швидкої виявили рублену рану голови, була у свідомості та могла спілкуватись. Проте під час подальшого транспортування до лікарні вона померла.

На місці події поліцейські вилучили низку речових злочинів, у тому числі знаряддя травмування жінки.20-річний онук стверджує про свою причетність до травмування загиблої через побутовий конфлікт.

Нині ця інформація перевіряється у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Хлопця затримано у порядку ст.. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Вилучене буде направлено на експертизу, а також  слідчі клопотатимуть про отримання ухвал суду на проведення й інших необхідних досліджень.

Законодавством України за умисне вбивство передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here