Home Кримінал У Бердичеві чоловік таємно зняв кошти з банківської картки колеги

У Бердичеві чоловік таємно зняв кошти з банківської картки колеги

108

 Причетні до правопорушень викрадали гроші, безпосередньо та через мобільні додатки, телефони, косметичні та гігієнічні товари, алкоголь, реєстраційні номери з авто і навіть кукурудзу з поля. Нині за усіма фактами тривають досудові розслідування.


38-річна жителька смт. Полянки Баранівського району забула свій мобільний на прилавку торгівельного кіоску, а коли повернулась, то гаджета, вартістю 6 тисяч гривень, уже й слід простив. Утім поліцейським вдалось встановити причетність до крадіжки 25-річного жителя с. Рогачева цього ж району. Телефон у нього вилучено.

У Бердичеві  чоловік, маючи безперешкодний доступ до персональних відомостей колеги, скористався цим. Через мобільний додаток зареєстрував його банківську карту та зняв з рахунку наявні кошти – майже 4 тисячі гривень.

Жінку, причетну до двох магазинних крадіжок викрито минулої доби у Житомирі. 31-річна підозрювана винесла з торгівельних закладів  в обласному центрі  поза касою щонайменше 11 пляшок шампуню та 2 упаковки підгузків.

З автомобіля жителя столиці у Коростишівському районі на автодорозі Київ-Чоп  було викрадено державні номери. За словами заявника, він зупинився на кілька годин перепочити у дорозі та пообідати. За цей час і сталася крадіжка. Поліцейські встановили причетність до неї 20-річного парубка, жителя Радомишльського району, в якого вилучено вказане.

Також поліцейські Ємільчинського, Овруцького та Хорошівського відділень поліції 16 вересня викрили підозрюваних у крадіжках. Нині за усіма фактами розпочато кримінальні провадження.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України таємне викрадення чужого майна карається штрафом або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років. Разом з тим, крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here