Home Кримінал У 19-річного жителя Коростенського району вилучили з будинку марихуану

У 19-річного жителя Коростенського району вилучили з будинку марихуану

148

 16 січня під час роботи на дільниці поліцейські виявили підозрілого молодика.  Після спілкування з хлопцем  за місцем його проживання правоохоронці вилучили  близько десятка пакетів з рослинною масою, ймовірно, марихуаною та інші речі специфічного призначення.


Події відбувались у с. Грозине, де поліцейські працювали за заявами місцевих жителів. Під час цього вони звернули увагу на 19-річного парубка, чия поведінка викликала обгрунтовані підозри щодо його стану.

Дільничні поспілкувались з хлопцем та провели  його до місця проживання. У підсобному приміщенні будинку, де поліцейські провели огляд з дозволу господарів, було виявлено паперові згортки із подрібненою рослинною масою зеленого кольору, пристрої для куріння наркотичних засобів та інші речі специфічного призначення. Усе вилучене буде направлено на експертне дослідження.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність  від штрафу до 3-річного позбавлення волі.

Раніше парубок уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. 

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here