Home Кримінал Суд виніс вирок у справі про напад на житомирську студентку

Суд виніс вирок у справі про напад на житомирську студентку

186

Богунським районним судом м. Житомира завершено розгляд кримінального провадження у якому обвинувачувався молодий чоловік, що вчинив розбійний напад на дівчину-студентку взимку 2018 року.

Судовий процес тривав значний проміжок часу, так як обвинувачений вини у скоєні злочину не визнавав, для доведеності його вини стороною обвинувачення було долучено ряд доказів, експертиз та судом допитано більше 10 свідків.

Обвинувачений вину не визнав, заявлений цивільний позов потерпілої та прокурора також не визнав. У виступі в судових дебатах та виступі з останнім словом не пролунало навіть слів каяття та співчуття чи вибачень. 

Обвинуваченого визнано винним за вчинений ним злочин передбачений ч. 4 ст. 187 КК України та призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією ½ частини належного йому майна.

Також задоволено цивільний позов потерпілої про стягнення матеріальної та моральної шкоди на загальну суму 1098955 грн. 01 коп., але будь-які кошти не зможуть повернути втрачене здоров’я, душевний спокій.

До набрання вироком законної сили обвинуваченому залишено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вирок суду ще не набрав законної сили, – повідомляють на сайті судової влади України.



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here